fredag 26 oktober 2012

Fick ett fint armband på akuten!

Ja igår kväll var jag tvungen att åka i. Till akuten med min rygg, jag hade så fruktansvärt ont att jag behövde hjälp att komma ur sängen! så sittandes på akuten med tårar i ögonen av smärta satt jag i 5 timmar utan att få hjälp det fanns två läkare på plats och den ena va på operation och den andra hade hand om resten. Så jag åkte hem igen :( men jag fick ett fint armband iaf!

lördag 20 oktober 2012

Träning träning tränings skada och kebabsallad!

Nu sitter jag på gymmet! Jag har precis joggat/gått i raskt tempo i 20 minuter men pga min skadad benet så så har jag jätte ont när jag går eller springer.. Igår hade jag så ont att jag trodde att jag skulle dö! Men det var bättre när jag vaknade i morses så jag trodde det skulle gå bra att träna idag men efter dom tjugo minuterna på bandet så har jag nu så ont att jag sitter och cyklar -.- Aja men ikväll blir det kebab sallad så då blir jag kanske på lite bättre humör!:)

torsdag 18 oktober 2012

Kalla fakta : Parken Zoo i Eskilstuna!

Parken zoo i Eskilstuna ni är så dissade av mig, även Helena Olsson som jag själv hade velat avliva och mata till tigrar!
Jag förstår inte hur dom kan göra såhär och att Helena bara fortsätter att ljuga!

För er som inte vet vad som har hänt så har parken zoo alltid haft logon "vi räddar världens djur" men efter att kalla fakta granskade djurparken och fick tag på både veterinärer och tidigare anställda på parken och pratat med dem + att dom visade dem en hel del hemska saker och det visade sig att parken zoo har avlivat fullständigt friska djur och fridlysta, utrotningshotade djur pga plats brist eller för att dom inte är tillräckligt intressanta!?
Vackra bongo antiloper som blivit slaktade och matade till tigrarna eller något annat rovdjur! Det finns runt 100 vilda bongo antiloper i världen och dom va helt ok att bara slakta? Det va även en bongo som hade svultit ihjäl!! Vad är det för jävla fasoner! Dom är väl djur för de och dem förtjänar att leva lika mycket som Människan om inte mer! bara för att djurparken är desperata efter fler besökare så är det inte en lösning! Dom kan faktiskt få nya hem om dom hade orkat vänta ett år eller två!

Jag är så trött på att allt handlar om pengar och att människan gång på gång vägrar dela med sig av världen med dessa underbara varelser vi lever med sida vid sida! Först ville folk utrota vargarna i Sverige (tack och lov att det inte gick igenom!) och nu detta!?

Avliva lite människor istället så kanske världen blir ett bättre ställe!
Fy fan! Nä nu ska jag bli bli djurparks chef eller något liknande och se till att det inte finns fler idioter som missköter djur!

Och till Helena: ljug inte om saker som är bevisade det gör inte dig till en bättre människa! Börja fila på ett nytt cv Helena om du inte hamnar i fängelse i resten av ditt eländiga äckliga liv!!!
Tack och Hei:)

tisdag 16 oktober 2012

Ny frisyr, kebab sallad och Greys Anatomy

Ja som ni kanske ser på en av bilderna så har jag klippt lugg:)
Just nu är jag så trött så jag skulle kunna däcka inom 2sek, men jag e glad för jag har ätit kebabsallad och kollat på 7 avsnitt av Greys Anatomy^^

söndag 14 oktober 2012

Improviserade cupcakes!

Idag fick jag världens sug på att baka:) så jag försökte använda mig av det jag hade hemma och en fin cupcake bok som jag fick av mamma i fredags!:) dom blev vackra men smakar nog i te lika bra.. *tugga* nja inte så.. Har man grädde och florsocker som topping så blir det nog lite konstigt.. Men det stod så i boken så rätt måste jag ju ha gjort hmm:/ Aja jag kommer fortsätta experimentera eftersom cupcakesen måste bli bra tills jag fyller år nästa vecka om man räknar med att det nästan e måndag idag (a) så jag kan imponera på mormor;)

fredag 12 oktober 2012

Falling in reverse och städa!^^

Mina föräldrar är på Ullared så jag är ensam hemma och lyssnar på Falling in reverse och storstädat rummet så nu är alla dammråttor borta!:) jag har ingen aning om vad som händer ikväll men det får vi se;)

torsdag 11 oktober 2012

Kall men mysig morgon:)

Ja då har man vaknat och varit ute med hunden och klockan är halv nio! Jag är van vid att vakna först om en halvtimme så är lite små trött. Min lilla voffe har varit lite underlig de senaste dagarna hon har tytt sig extra mycket till mig :/ visst hon brukar ty sig till mig men nu är det helatiden! Så jag tog en bild på henne i går kväll hur hon la sig jämte mig och sov så hela natten:)
Och nu på morgonen så tog jag lite bilder på vädret den va extremt dimmigt!

Träna, färga håret och massor med musik!

Hejsan idag har jag suttit i 2 timmar och bara sjungit med till massor med bra musik som jag lyssnade på!^^ bland annat Mohombi, the lonely island, shakira, aviici, falling in reverse och sabaton!

Sen var mamma och jag och tränade vi körde järnet jag är sååå trött nu orkar inte ens hålla uppe duschmunstycket!
Just nu färgar mamma mitt hår och det är färg överallt för att hon oxå är så trött i armarna -.- Aja vi får se hur jag ser ut sen *hahahah*
Kram!

onsdag 10 oktober 2012

Höstlöv,Foto och Pizza!

Ja, idag så fotade jag Lazy lite grann så det blev väl några fina bilder och så umgicks jag med den bästa Josefin! så vi lät våra galna hundar leka ihop och deras energi tog aldrig slut! Dom sprang och dom sprang men nu har Lazy däckat här jämte mig. Sen satt jag och Josefin och pratade åt pizza och kollade på snygga kläder på nätet, Gud vad jag har saknat den lille skiten! :D
Så det är väl det som har hänt under dagen nu är jag super trött så nu blir det kolla en film och sen sova!
Natti Natti!








Seg dag!

Idag har alla sagt att jag har två olika strumpor på mig men jag förstår inte vad dom menar!?! Idag ser jag ut som ett litet mongo så bläää så de kommer en bild på min fula nuna med!^^

tisdag 9 oktober 2012

Nu är det höst och snart är det vinter!

Ja, brasan är tänd hockey säsongen är igång och det är svin kallt. Det måste ju bara betyda att vintern är nära och det betyder att det är jul snart!!!^^ Jag älskar att julpynta massa glitter, röda och guldiga bollar och ja allt vad det nu kan vara! Att få leka i snön och åka pulka fy tusan va roligt det är (a) ja men det är ju ändå två månader kvar ungefär.. Men då kan jag ju se fram emot att jag fyller 18 den 28 okt:) det kan ju vara lite roligt iaf hoppas jag:/ är inte det minsta pepp för det men vi får se! Min avdäckade hund hälsar!
Puss

måndag 8 oktober 2012

Röd balklänning, blå balklänning eller aprikos?

Min kompis är just nu hemma hos mig och provat balklänning och hon velar fram och tillbaka och vet inte alls vad hon vill ha just nu är det röd som gäller och nyss va det blått och för en stund sen var det ljus aprikos! Hahaha hon är så söt! Men nu känns det nog som om den röda klänningen är rätt, men i samma andetag säger hon "jag kanske borde välja en ljusare klänning"

Aja vi får se hur det slutar! Kram på dig vännen!

Regnkläder!

För någon dag sedan så glömde jag blogga om min vovves Regnkläder! Vi satte på henne hela stället och gick på en promenad:) Hon va helt makalöst söt i den så här är bilderna!:)
Just nu sitter jag och väntar på bussen så jag kan få åka hem efter att ha jobbat mycket hårt(a) jag älskar hösten det är så fina färger överallt!:)

torsdag 4 oktober 2012

Veckans Hiss och Diss! Djurmisshandel och Thailand

DISSA
Idag dissar jag folk som misshandlar/behandlar djur illa! Djuren har ju ingen chans att försvara sig själva, som en hund tillexempel dom är så trogna att även om du slår den så kommer den fortfarande vifta på svansen och vilja visa sin kärlek till dig. Inte så konstigt att så många tex pitbulls blir avlivade en efter en för att dom uppfostrar dem fel/ blir för agressiva. Iallafall så en stor fet diss till äckliga människor som behandlar djur illa!

HISSA
Thailand tänker jag hissa idag! jag har varit där 7 eller va det 8 gånger och jag älskar det stället lika mycket VARJE gång! Jag har varit i phuket de flesta gångerna men har även varit i khao lak och patong. Männisora är alltid lika trevliga och hjälpsamma maten är fantastisk och stränderna är vackra:D
Ett måste om du gillar att reda :D



onsdag 3 oktober 2012

Myskväll med brudarna!<3

Idag har jag och 12 andra brudar ätit god mat och bara haft en underbar kväll! Emma hade tappat rösten så hon satt med ett block hela kvällen och konverserade så med oss *hahaha* Laura min kusin hade bakat fransk choklad tårta och mandels gratinerade hallon det va extremt mumsigt! Och jag fick återse en kär vän Nancy som jag inte träffat på länge avsolut höjdpunkten på kvällen! Här kommer lite bilder:)