torsdag 18 oktober 2012

Kalla fakta : Parken Zoo i Eskilstuna!

Parken zoo i Eskilstuna ni är så dissade av mig, även Helena Olsson som jag själv hade velat avliva och mata till tigrar!
Jag förstår inte hur dom kan göra såhär och att Helena bara fortsätter att ljuga!

För er som inte vet vad som har hänt så har parken zoo alltid haft logon "vi räddar världens djur" men efter att kalla fakta granskade djurparken och fick tag på både veterinärer och tidigare anställda på parken och pratat med dem + att dom visade dem en hel del hemska saker och det visade sig att parken zoo har avlivat fullständigt friska djur och fridlysta, utrotningshotade djur pga plats brist eller för att dom inte är tillräckligt intressanta!?
Vackra bongo antiloper som blivit slaktade och matade till tigrarna eller något annat rovdjur! Det finns runt 100 vilda bongo antiloper i världen och dom va helt ok att bara slakta? Det va även en bongo som hade svultit ihjäl!! Vad är det för jävla fasoner! Dom är väl djur för de och dem förtjänar att leva lika mycket som Människan om inte mer! bara för att djurparken är desperata efter fler besökare så är det inte en lösning! Dom kan faktiskt få nya hem om dom hade orkat vänta ett år eller två!

Jag är så trött på att allt handlar om pengar och att människan gång på gång vägrar dela med sig av världen med dessa underbara varelser vi lever med sida vid sida! Först ville folk utrota vargarna i Sverige (tack och lov att det inte gick igenom!) och nu detta!?

Avliva lite människor istället så kanske världen blir ett bättre ställe!
Fy fan! Nä nu ska jag bli bli djurparks chef eller något liknande och se till att det inte finns fler idioter som missköter djur!

Och till Helena: ljug inte om saker som är bevisade det gör inte dig till en bättre människa! Börja fila på ett nytt cv Helena om du inte hamnar i fängelse i resten av ditt eländiga äckliga liv!!!
Tack och Hei:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar