tisdag 20 maj 2014

Munsår huskur och sugrör!

Imorses vaknade jag med det största fucking munsåret jag någonsin haft! Det täcker en tredjedel av min överläpp, har svårt ätt äta å dricka och det svider som f*n.
Just nu sitter jag och skär upp mina mackor så det ska bli enklare att äta dem och dricker vatten ut ett sugrör!!! Känner mig lagom handikappad idag asså.. Hade nästan velat ta en bild och lägga upp jag ser så rolig ut! 

Tänkte dela med mig av två knep jag har för att underlätta munsår eftersom det tyvärr inte finns något botemedel.. 
1. Om du känner att det är på gång med munsår (att de pirrar och sticker i läppen) så ta fram en isbit och ett litet papper och lägg i mellan så kan det fördröja munsåret en dag eller två om du har tur!
2. om du fort vill bli av med blåsorna och hällre vill ha sårskorpor så ta en nål och spräck hål på blåsan och sedan trycker du i alsolsprit eller salt.. Det kommer svida en del men kan kapa bort 2-3 dagar på munsårs perioden som är ca 10 dagar.

måndag 19 maj 2014

Dag 8 bild på din garderob.

Jag är personen som absolut inte är duktig på att hålla min garderob snygg alls. Det ser jämt ut som om det har flyttat in ett litet odjur som bara river ner allt! ;)
Men den såg helt okej ut så här kommer en bild på hur den ser ut! Inte bästa bilden kanske men det får duga:D

söndag 18 maj 2014

Dag 7 detta är du beroende av.

Ja alla har ju sina dumma beroenden, men mitt största beroende är nog ett av de dummaste jag valt att göra/börja med och det är att börja röka..jag röker ca 8-9 cigg om dagen och blir rätt sur efter några timmar utan nikotin.. Och det är väldigt tråkigt tycker lille Loke :(
Sen är jag ju smått beroende av lite bättre saker som tillexenpel musik:)

Grey's Anatomy och energidricka


Idag är jag så trött! Det är helt sjukt!!! En energi dricka sitter väldigt bra just nu;)
Så mamma och jag bestämde oss för att börja kolla på Grey's Anatomy från början, igen. Vi är helt tokiga i den serien och skulle nog kunna se den ca 1000 ggr om från säsong 1-9 som vi nu har hemma!:) massa kärlek till Shonda Rhimes som har kommit på denna fantastisk serie!
MASSA KÄRLEK TILL DET SÖTASTE PARET I HELA SERIEN MEREDITH GREY OCH DEREK SHEPHERD

lördag 17 maj 2014

Dag 6 bloggarna du läser.

Detta kommer bli ett tråkigt inlägg när dom enda bloggarna jag läser är min mammas ninis74 hör på blogger, och Fokis blogg lite då och då:)  så jag lägger upp en kul bild från idag oxå:)

fredag 16 maj 2014

Dag 5 bild på dig själv för ett år sedan!


Eftersom jag inte har min mobil och alla mina bilder så blir det denna bilden från min Facebook.
Såhär såg jag ut för ungefär ett år sedan:)

torsdag 15 maj 2014

Dag 4 en person du ser upp till.

En person jag ser upp till är min mamma, trots att hon kanske inte alltid har gjort allt rätt och satt sina spår i mig, så kommer hon alltid vara världens bästa mamma! Hon har alltid gjort sitt bästa att göra mig lycklig, hon har fått stå ut med att jag mått/mår dåligt och det är en börda jag önskar att hon aldrig behövt bära..och jag har i mina omgångar fått bära hennes bördor, vilket jag gärna har gjort då hon gjort så mycket för mig, Hon har åkt upp till akuten med mig när mina armar varit sönderskurna, varit hemma med mig när jag varit sjukskriven.. Suttit på toalett holken när jag duschat för att jag inte aka skada mig och mycket, mycket mer! 
Även fast hon själv mått dåligt, och kanske inte alltid orkar så har jag nästan ALLTID kommit först.. Vad det än är så har jag alltid kunnat prata med henne.. Och hon har gett mig tips om allt så gott hon har kunnat.. 

Tack mamma för allt du gjort för mig! Hoppas jag kan bli en lika bra mamma som dig i framtiden! Puss och kram! Du e bäst!

tisdag 13 maj 2014

Älsklingen och valpisen *bild*

Älsklingen och Loke ligger och myser så va tvungen att knäppa en bild! Pojkvännen åker till Danmark på fredag och lämnar mig och våran lilla bebis ensamma,då han ska åka iväg och tävla.
Kommer sakna honom nått så fruktansvärt mycket, kommer inte klara mig utan hans dumma skämt och söta låtar som han jämt sjunger om våran valp! Men det enda jag kan göra är att önska honom lycka till och ge honom en puss..:(

Dag 3 din bästa vän.

Min bästa vän är en person som jag avskydde i början, och hon avskydde mig men som sedan blommande ut i en fantastisk vänskap när vi båda insåg hur dumma, knäppa, äckliga och flummiga vi va tillsammans! Hon kanske är en av de människorna i världen som klagar mest men hon är alltid där för mig. Hon gör allt för mig, tröstar mig när jag är ledsen, får mig att skratta när jag behöver det som mest. Hon har ett hjärta av guld med lite vassa kanter. Hon är system jag aldrig fick jag jag skulle offra allt jag har för hennes lycka. Jag älskar dig syster yster 
Angelica<3
Angelica du är så underbar min lilla fis!:)

Säljer lite saker på tradera!

Ni får gärna kika in på vad jag säljer på tradera :D

http://www.tradera.com/brudklanning-2delad-markesklanning-auktion_341083_208052310

En riktigt fin 2 delad brudklänning!

Finns fler saker upplagda oxå bara att kika in.. det droppar in allt mellan brudklänningar/balklänningar/smycken osv Lite då och då :D

måndag 12 maj 2014

Dag 2 staden där du bor.

Ja det finns inte mycket att säga om staden jag bor i mer än att det är den största skvaller staden i Sverige! Det finns säkert fler som tycker att deras stad är den stad där de skvallras mest. Men jag har kompisar som har flyttat hit och dom tycker verkligen att det är extremt va de skvallras i Borås Gör du ett misstag eller säger något som någon misstolkar så vet hela stan det, och så är det alltid 10 ggr värre än vad de igentligen var. Så vill man bli ökänd flytta till Borås. Annars är Borås ett ganska mysigt ställe att bo på, inte för stort inte för litet och vi har en fantastiskt fin djurpark:)
Många av mina vänner påstår att dom ska flytta härifrån för att staden är så frultansvärd. Men det förstår jag inte Borås är en lagom stad där man har allt man behöver och är bara 40 min eller vad de nu är ifrån Göteborg! Så förutom allt skvaller som faktiskt kan tonas ner rätt rejält så är Borås ett bra ställe att bo på!:)

Dag åt helvete..

Idag verkar ingentig gå som de ska. Alla e irriterade, frånvarande eller halvt sura.. Fattar ingenting.. Och sambon är sur för att han inte kan få iordning sitt hår och har fått nån hörselgångs inflammation och nån konstig bakterie i örat som jag aldrig hört talas som så han har nu fått antibiotika.. Och när allt har gått så skumt hela dagen så blir jag stirrig och säger inte mycket och då får man skit för det.. Är så jävla trött på den här dagen så vill gå och lägga mig redan nu men det kommer inte funka då det kommer folk hit och att jag troligtvis inte kommer kunna sova i natt.. Så Fuck YOU måndagen den 12 maj!
Suris bild på mig själv och en mördar blick åt denna dagen!

Dag 1 berätta om dig själv!

Jag är en tjej på 20 år som är tokig i musik,dans,djur,film och skor! Har dansat och sjungit i stortsett hela mitt liv.. Och musiken har alltid varit en tröst/tillflykt när saker har varit jobbiga. 

Jag fick en fantastisk liten hund vid namn Lazy av mina föräldrar när jag fyllde 17 då jag tjatat på dem i 12 år om en hund, och Lazy har verkligen hjälp mig på den vägen jag måste gå för att nå det sättet jag vill leva på.. Lycklig. 
Men nu bor hon hos mina föräldrar eftersom jag flyttat och i den lilla 2an på bergsäter bor jag min sambo och våran valp Loke som även han är en liten glädjespridare!

Jag har haft det ganska tufft i mitt liv då jag nu för första gången går ut med lite av det.. Jag har haft en mamma som varit sjuk i ca 7 år av min barndom från att jag va ungefär 8 då hon gått på mycket starka mediciner och haft verk i hela kroppen pga fibromyalgi och andra traumatiska händelser och däri samma veva dog min morfar i cancer. Så som jag brukar säga till psykologer och liknande att jag sågott som inte haft en mamma närvarade i 7 år av mitt liv och under tiden som hon var sjuk har jag tytt mig väldigt mycket till min farmor. Som betydde fruktansvärt mycket för mig då hon nästan va som en andra mamma, och hon dog i cancer för snart 7 år sedan.. Kort efter det så gick min farfar bort oxå i cancer.. Har även varit med om sexuella övergrepp, kompisar som tagit livet av sig.. Det har hänt en del under den korta tiden jag vandrat här på jorden.. Finns mer att berätta men det kan jag skriva om en annan gång.. 

Kram!:)


20 Dagar

Nu när bloggen är igång igen så tänkte jag börja med en utmaning, eftersom min hjärna lätt får ide torka så känns detta som en bra ide!¨

1. Berätta om dig själv ( start idag  )
2. Staden där du bor
3. Din bästa kompis
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Detta är jag beoende av
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns…?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild och en text på någon du saknar
12. En bild på ditt rum/hem som det ser ut just nu
13. Bild eller video på smink du brukar använda
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt borta
20. Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar

Häng på du med :)

söndag 11 maj 2014

Loke lille amstaff/pitbull valpen!

Valpen som jag och sambon köpte för ca 2månader sen är allt lite speciell! 
Han är inget stort fan av bilburen, sitter och softar med morfar och kollar på fotboll!


Agility med min amstaff och jackrussel mix

Jag håller på och tränar lite lätt agility med mina hundar än sålänge har vi inte många hinder och inga slalom pinnar eller balansbrädor eller liknande men vi har en tunnel och 3 hinder som jag har köpt på Hööks för något år sedan.. 

Lazy min Jackrussel, kingcharles spaniel, tax är helt tokig i att hoppa och är jätte glad så fort våran lilla agilitybana kommer fram, men har mycket svårt att vänta medans jag försöker träna min lilla amstaff/pitbull valp Loke han tycker att det är kul att hoppa lite och så men eftersom balansen inte är helt hundra så blir hindren lite svåra :) tunneln därimot är jätte kul att springa igenom:)  

Sen får dom busa av sig litegrann och sen däckar dom båda två:)




Övernattning, Eurovision 2014 och hundbus.

Jaa igår så var jag och min pojkvän hos mina föräldrar och vi grillade, kollade eurovison och det slutade med att vi sov över här:) 
Så nu sitter jag här och kollar på när hundarna busar, pappa kollar på Formel 1 och killen sitter och gör körkorts prover på nätet..

Jag är riktigt trött då jag har legat vaken nästan hela natten då min älskling fick ett astma anfall precis innan vi gick och la oss och han hade inte med sig sin medicin.. Så har legat å lyssnat så att han har andats nästan hela natten.. :(
Men när jag väl somnade så drömde jag mardrömmar och det va inte roligt alls. 
Men när jag vaknade sen så va ju inte drömmarna riktiga och pojkvännen levde så det va ju fantastiskt :)


lördag 10 maj 2014

Dålig på att blogga *bildbomb* på åren som gått

Hej! Inte för att det är jätte många som läser min blogg men vill ändå be om ursäkt på något höger.. 
Det har hänt väldigt mycket i mitt liv de senaste 1 1/2 åren så bloggen har helt enkelt hamnat åt sidan.. Typ som att jag varit sjukskriven pga utmattnings syndrom, ångest och massa annan skit som jag helst inte vill skriva om just nu..:)

En liten snabb uppdatering på mitt liv är så enkelt som att min pojkvän som nu mera är mitt ex gjorde slut i julas.. Det stämde helt enkelt inte längre och så slutade dom nästan 2 åren vi hade tillsammans..
Och nästan i samma veva så träffade jag en fantastisk kille som jag började umgås med bara som kompis då.. Men som i februari blommade ut till en förälskelse.. Och i den 8 mars så flyttade vi ihop och köpte oss en fantastiskt fin valp.. En Amstaff pitbull som är våran lilla ängel som går under namnet Loke. Det låter som att allt har gått väldigt fort och det har det.. Men vet man att det är rätt så vet man!:)
Nu kommer en BILDBOMB på året som gått allt mellan flumm bilder och såklart massa bilder på min fina valp:)